Poslovna cona A 53
Šenčur
4208
Slovenia
eshop@a2u.si
Facebook
POZOR! Prostovoljni odpoklic koles LAPIERRE Spicy/Zesty AM
Čas je za predsezonski servis vašega kolesa!

Električna kolesa

Električno kolo

Največji prodajni hit v trgovini A2U prav gotovo predstavljajo električna kolesa. Izberite gorsko, treking ali mestno kolo z električnim pogonom, s pomočjo katerega boste brez napora premagovali razdalje.

 

Pred nakupom priporočamo posvet z našimi svetovalci, ki vam bodo lahko podali vse informacije ter vam svetovali za najprimernejši nakup. 

 

Električno kolo Haibike FLYON

Električno kolo Haibike FLYON se odlikuje po svoji tehnični brezhibnosti, čisti silhueti in vsestranski uporabi. Je odlična izbira, če iščete kolo na električni pogon za najbolj zahtevne terene. Ker ga odlikuje inovativna tehnologija in varčevanje z vodoodporno baterijo, lahko kjerkoli in kadarkoli kolesarite v slogu.

 

Gorsko polnovzmeteno električno kolo 

S polnovzmetenim gorskim električnim kolesom "all mountain" boste lahko učinkovito vzdrževali stik s podlago tudi na zahtevnejših terenih in pri višjih hitrostih. S položnejšimi vilicami in udobno sedežno oporo boste imeli nadzor pri premagovanju klancev in poskrbeli za udobnejšo pot navzdol, tudi ko naletite na ovire (kamni, skale ipd.). 

 

Gorsko električno hardtail kolo

Gorsko hardtail ali "cross country" kolo na električni pogon je odlična izbira, če si želite hitrega vzpona navkeber in adrenalinskega spusta navzdol. Med vsemi polnovzmetenimi kolesi imajo gorska hardtail električna kolesa najbolj pokončne vilice. Skupaj s pokončno sedežno oporo vam omogočajo navpičen pogled na gonilno os, da lahko enostavno ohranjate stik prednjega kolesa s podlago.

 

Električno mestno kolo

Mestno kolo na električni pogon je najboljša izbira za vas, če potrebujete električno kolo za vožnjo po mestu. Z njim lahko kolesarite po asfaltiranih cestah in urejenih makadamskih poteh. Električni pogon vam omogoča lažje krmiljenje s kolesom, ter vam s tem zagotavlja tudi manj potenja, ko se odpravite s kolesom v mesto.

 

Električno treking kolo

Če bi radi premagovali daljše cestne razdalje ali vzpone brez truda, izberite električno treking kolo. Z njim boste lahko upoštevali vsa trenja asfaltirane podlage, tudi če kdaj zavijete na makadam. Z njegovim električnim pogonom si boste zagotovili praktičnost in udobje na mestnih ali medkrajevnih kolesarskih turah.